Voor een afspraak, bel 06 46 57 51 78

Behandelingen

 

Wenkbrauwen

Wenkbrauwpigmentatie is een perfecte oplossing voor als u het lastig vindt om een gelijkmatige wenkbrauwlijn te tekenen of als uw wenkbrauwen door te veel epileren uit model zijn geraakt. Ook littekens in uw wenkbrauwen kunnen worden gecorrigeerd. Dankzij de hairstroke-techniek kunnen wij zeer natuurlijke haartjes aanbrengen, zodat een egale en natuurlijk ogende wenkbrauw ontstaat.

resultaat van een wenkbrauwen behandeling bij pmustudionicole

Eyeliners

Permanente eyeliner maakt uw ogen sprekender en geeft u een volle oogopslag. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw make-up uitloopt. De eyeliner wordt aangebracht tussen uw wimperhaartjes. Boven, onder of boven en onder: net wat u wilt en past bij uw aangezicht. Het resultaat is een mooie, strakke eyeliner met een natuurlijk effect.

eyeliner na behandeling

Lipcontouren

Lipcontouren geven uw lippen een extra accent en zorgen ervoor dat uw lippenstift nooit meer uitloopt tussen de plooitjes van uw mond. Ook is het een goede manier om uw lippen op natuurlijke wijze voller te laten lijken. Zijn uw lippen wat vaal? Dan kunt u deze met lipcontouren mooi laten inkleuren (full lips). U kunt kiezen uit verschillende kleuren en effecten.

mooie lipcontouren na de behandeling